LED kijelzők

LED kijelzők

Fejlettebb kijelzőink rendelkeznek PC kapcsolattal és lehetővé teszik grafikus adatok, futószövegek és színek megjelenítését akár 530 mm karaktermagasságig is. Megjelenítőinket nagy fényerejű és igény esetén nagy látószögű LED panelekkel szereljük, a megtáplálás lehet 230 VAC vagy 24V DC. A vezérlés többnyire RS485-ön keresztül történik saját protokoll szerint.

Cégünk először az autó-motor versenypályák startvonali kijelző rendszereinek kapcsán kezdett el nagyméretű LED kijelzőkkel, azok vezérlő elektronikájával és számítógépes összekötésével foglalkozni. Egyik első ilyen munkánk a Hungaroring startvonali kijelzőjének elkészítése volt. Ezt még közvetlenül egy egyszerű kezelőpultról lehet vezérelni és programozni számítógépes kapcsolat nélkül. A panel az időt GPS/NTP szerverről kapja és alkalmas a pontos idő és a levegő hőmérséklet megjelenítésére. Ezen túl rendelkezik „Time to go” ill. „Laps to go” megjelenítési lehetőségekkel is. A rendszer a maga egyszerűségében közel 10 éve működik megbízhatóan a Hungaroringen.

A számítógépes kapcsolat segítségével lehetőség van szöveges adatbázisból paraméterezhető szövegek megjelenítésére és így egy nagyon rugalmasan alakítható kijelző rendszert kapunk. A számítgógép lehetővé teszi nyelvi variánsok megjelenítését, de ami még ennél is fontosabb módot ad a távoli vezérlésre akár okostelefonos app-on keresztül is a világ bármely pontjáról. A kijelzőket hálózatba is kapcsolhatjuk és központilag vezérelhetjük,  a hálózati elérés pedig biztosítja az egyszerű távmenedzselés lehetőségét is. Kijelzőinket robusztus mechanikai kivitelben kültéren IP65 védelemmel szállítjuk, egy vagy kétoldalas kijelzési lehetőséggel.

Kijelzőinket a megrendelő egyedi igényeihez igazítva készítjük el, és teljes rendszerként szállítjuk le a vezérlő elektronikával, a csatoló egységekekkel, a GPS/NTP időalappal  igény esetén pedig PC kapcsolattal és kezelő szoftverrel együtt.

Kérje ingyenes felmérésünket és ajánlatunkat!

Megoldást szállítunk nem csak tárgyakat!

logo

A Cognitech Intelligens Technológiák Kft az 1990-es alapítású Cognitech Informatikai Kft., utódcége, melyet annak idején a Számalk és az MTA SZTAKI mesterséges intelligencia fejlesztésekkel foglalkozó néhány munkatársa hozott létre dr. Koch Péter, a Számalk Szakértő Rendszerek Kutató Laboratóriuma vezetőjével az élen. Az alapítók között magasan képzett informatikus, villamosmérnök és matematikus munkatársak voltak.

©2024 Cognitech Intelligens Technológiák Kft. 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 19. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső