Egyedi fejlesztések

Egyedi fejlesztések

Vállaljuk egyedi szoftver és hardver fejlesztések elvégzését specifikáció alapján vagy akár a tervezéstől a fejlesztésig és gyártásig bezárólag.
Az általunk készített rendszerekre külön megállapodás alapján üzemeltetési támogatást is nyújtunk.

Jelentősebb munkáink során mind a szoftver, mind a hardver elemeket saját magunk fejlesztettük ki. Ilyenek többek közt az önkormányzatok számára készült mobil ebazonosító rendszerünk (EBAZ) és a mobil közterület felügyeleti rendszerünk (OMAR).

De ilyen volt a számos budapesti kerületben telepített, és a VII. kerületben egészen 2014-ig használt, teljesen saját fejlesztésű hálózatos térfigyelő rendszer központunk a CityGuard, amely többszáz közterületi kamera kezelésére volt alkalmas. Ehhez a rendszerhez saját multifunkciós kezelőpultot fejlesztettünk (MultiPad), amellyel rendkívül kényelmesen lehetett a kamerákat kezelni és a rendszert menedzselni.

Természetesen a Hungaroringen 15 éve és a Slovakiaringen 10 éve működő versenyirányítási rendszerünk is mind szoftver, mind hardver vonatkozásban teljesen saját fejlesztésben készült. A rendszer RingView modulja a pályakamerák kezelését és a videorögzítés/visszajátszás/szerkesztés menedzselését végzi, míg a LightMan rendszer, amely mikrokontrolleres célhardverekből áll és a rajt- boxkijárati lámparendszer valamint a rajtoltatás kezelését biztosítja.

A pálya időalapot (nem időmérés) a szintén saját készítésű GPS/NTP szerverünk biztosítja kiegészítve a rajtvonali kijelzőt és stopper/körszámláló egységet vezérlő elektronikával.

Mindezen, és számos egyéb itt nem felsorolt munkánk során jelentős szoftver és elektronikai fejlesztési tapasztalatra tettünk szert. Ennek alapján vállaljuk egyedi szoftver és hardver fejlesztések elvégzését specifikáció alapján vagy akár a tervezéstől a fejlesztésig és gyártásig bezárólag. Az általunk készített rendszerekre külön megállapodás alapján üzemeltetési támogatást is nyújtunk.

Kérje ingyenes felmérésünket és ajánlatunkat!

Megoldást szállítunk nem csak tárgyakat!

logo

A Cognitech Intelligens Technológiák Kft az 1990-es alapítású Cognitech Informatikai Kft., utódcége, melyet annak idején a Számalk és az MTA SZTAKI mesterséges intelligencia fejlesztésekkel foglalkozó néhány munkatársa hozott létre dr. Koch Péter, a Számalk Szakértő Rendszerek Kutató Laboratóriuma vezetőjével az élen. Az alapítók között magasan képzett informatikus, villamosmérnök és matematikus munkatársak voltak.

©2024 Cognitech Intelligens Technológiák Kft. 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 19. Minden jog fenntartva. Designed By freeart.hu

Kereső